Loading...
Porsche rs 1973

Porsche Restauratie

Wilt u uw Porsche laten restaureren of renoveren?

Heeft u het idee in uw hoofd om u Porsche geheel te laten restaureren of renoveren ? Maak dan eens  een afspraak om hier met ons over te praten.

Voordat wij beginnen met een project streven wij erna om samen met u een kader te schetsen wat uw wensen zijn, hier in  zullen wij advies geven wat  wijze investeringen zijn.

Uw Porsche fase matig naar een top staat brengen.

Wilt u uw Porsche in een uitmuntende staat brengen, maar wilt u dit fase matig doen?

Wat  wij in het verleden veel gedaan hebben met bestaande klanten is  om hun Porsche in een aantal jaar in een uitmuntende staat te brengen.

Voorbeeld

Bij elke nieuwe klant zullen wij eerst altijd een  “Aankoopkeuring of eerste keuring”  uitvoeren,  Hierbij zullen wij een lijst maken met de eventueel aankomende werkzaamheden.

dit zullen we onderverdelen in:

  1. Kleine mankementen
  2. Motor/versnellingsbak revisie
  3. Bodywork / lakwerk

Wij zullen uw Porsche beoordelen op deze punten welke direct nodig zullen zijn of misschien kan bijvoorbeeld een motorrevisie nog wel even een aantal jaar wachten, maar misschien wilt u uw Porsche motor al meteen in een top staat hebben. Wij geven u hier een eerlijk  advies in.

Laatste Blog Berichten

Lees hier de laatste Blog berichten

In de werkplaats…

Ford Mustang GT500 Shelby, koppeling vervangen en onderhoud

Remtangen Tesla voorzien van rode lak

Porsche Capristo uitlaten

Porsche Cayman S Capristo uitlaat met 200 cellen cats   Porsche 997 4S Capristo uitlaat   Porsche 997 Carrera 4 Cabrio Capristo uitlaat  

Restauratie Formule Vee HVB

        Oude Foto's van de Formule Vee HVB   Klassieke Foto's van Vroeger     Foto's van andere Formule

Porsche 928 in uitmuntende staat

Deze Porsche 928 uit 1990 verkeerde in een uitmuntende staat, zelfs met een leeftijd van 27 jaar waren alle bouten en moeren nog voorzien van een goude passiveer